Reinouts Challenge De Opbrengst!

Het zit erop! HET ZIT EROP!

twee jaar lang heeft Reinouts Challenge jou in de ban gehouden. Na een samenloop van omstandigheden heb ik in september 2014 beslist om tvv Make-A-Wish het kanaal over te zwemmen in september 2016.
Toen stond ik voor DE uitdaging van mijn leven… maar nu blik ik samen met jullie terug op HET avontuur van mijn leven (waarvan jullie waarschijnlijk al de afloop kennen)
we hebben een geweldig fantastisch avontuur beleefd. In het begin kon ik zelfs niet zwemmen maar toch hield dat me niet tegen om deze uitdaging aan te gaan. Ik leerde mensen kennen die vrienden voor het leven geworden zijn.
Ik ben in situaties terechtgekomen die ik nooit had durven dromen. Ik heb zelfs aan de zijde van Marc Coucke mogen staan en jaaaa ik heb zelfs soms mijn eigen privébaan gekregen in het zwembad.
Uren, dagen, weken, maanden had ik hier naar toe geleefd. Trainen trainen en nog eens trainen en dat in combinatie met mijn werk. Zeven trainingen per week en dat was goed voor soms een dikke 56 km zwemplezier. In totaal hebben we ontelbare uren in het koude water gezeten, hebben we een dikke 1900 km (dat is van hier tot aan de grens van Ijsland!) gezwommen en heb ik nog veel meer slagroomtaartjes (en droge saucissen) gegeten om die speklaag van mij aan te dikken om zo goed mogelijk tegen die verschrikkelijke koude te kunnen. Afzien destijds maar nu slechts een koesterende herinnering.
img_0523
Hoe je het ook draait of keert… Reinouts Challenge was een onvergetelijk avontuur die ik niet zonder jouw fantastische hulp heb kunnen verwezenlijken! Waarvoor een enorm enorm dikke merci vanuit de grond van mijn hart!
Zonder jouw steun was Reinouts Challenge geen dergelijk succes geweest!
Het is dus met grote fierheid dat ik vertel dat Reinouts Challenge maar liefst €11.880,73 heeft opgebracht voor Make-A-Wish!!
Hoe fantastisch is dat wel niet?
Hopelijk mogen hier heel veel kinderdromen mee uitkomen!
Ik wens je als sponsor, vriend of collega enorm enorm hard te bedanken voor al je moeite en steun die ik tijdens dit project van je kreeg!
Bedankt voor alles!
Groeten
Reinout
PS: komt er een Reinouts Challenge 2.0? Zeg nooit nooit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *